Sinds november 2013 ben ik werkzaam bij de Voortman Steel Group in de functie van System Administrator. Een hele mooie en uitdagende functie waarbij ik elke dag nog verrast wordt, nog steeds heel veel leer met betrekking tot Citrix XenApp, RES/Ivant, VMware, WDS en imaging, SAN oplossingen en nog veel meer, verantwoordelijk ben voor hardware bestellingen en support daarop, helpdesk calls afhandel en standby diensten draai en heel veel contact heb met de ruim 375 collega's. Voor de Voortman Steel Group ben ik ruim 7 jaar werkzaam geweest bij de Oad Groep en daarvoor bij TUI Nederland (zie LinkedIn voor mijn volledige loopbaan).

Anderen adviseren en helpen blijft toch trekken, door bijvoorbeeld het installeren en configureren van Windows werkplekken en laptop systemen, het configureren, beschrijven en beheren van wireless netwerken. Een andere uitdaging zie ik in het helpen en adviseren van kleine tot middelgrote organisaties in hun IT opzet.

Privé ben ik getrouwd en heb twee schatten van dochters. Toch wel leuk, elke dag omringt te zijn door toch wel 3 vrouwen ;) Als grote hobbies heb ik fietsen op m'n Alan wielrenfiets en sporten bij Artros Bewegingscentrum in Rijssen. De rest van mijn tijd vul ik met veel lezen, een beetje muziek, heerlijk ontspannend dansen, films en natuurlijk computeren :)

 

No comments

The author does not allow comments to this entry